Ben jij onze nieuwe…

Senior Administrateur?

Ga jij een uitdaging niet uit de weg, heb je ruimschoots werkervaring als administrateur en heb je zin om samen met ons Dari Finance verder te laten groeien? Wacht dan niet langer, wij zijn op zoek naar jou! 

Als je bij Dari Finance werkt, ben je onderdeel van een gezellig team van wie je altijd op aan kunt. Je anders voordoen dan wie je écht bent is hier niet nodig. Bovendien krijg je alle handvatten aangereikt om jezelf verder te ontwikkelen. Zie jij dit, en het dragen van verantwoordelijkheid voor de financiële (deel)administratie van een van onze klanten wel zitten? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je meer weten over deze functie?

Herman Everaers is ons hoofd HR.

Hij helpt je graag om jouw vragen te beantwoorden. Je kan hem bereiken via 070-3117690.

Jij bent…

Jij bent een man of vrouw met een hart voor finance en je hebt ruimschoots ervaring in deze branche. De financiële administratie beheren van een organisatie is iets wat jij het liefste doet en van grote verantwoordelijkheid krijg jij het niet warm of koud. Sterker nog: die uitdaging pak je maar al te graag aan. Klopt dat? Als Senior Administrateur verwachten wij het volgende van jou:

Je pakt zelfstandig het debiteuren- en crediteurenbeheer op

Gegevens invoeren, muteren en coderen is voor jou daily business

Je ondersteunt de financiële afdeling én speelt hier een pro-actieve rol: je doet graag suggesties voor verbetering en schroomt niet om deze voorstellen aan de directie te doen

Met jouw ervaring in de branche kunnen collega’s van je op aan. Je legt graag uit, rapporteert wanneer daarom gevraagd wordt en helpt waar nodig

Bovendien heb je zin om jouw netwerk met relaties uit te bouwen. Van sociaal contact ben je niet vies!

Ben jij dit?

Bij Dari Finance krijg je de kans om bij diverse bedrijven binnen te kijken en daar diverse contacten op te doen. Fijn voor jezelf en fijn voor je netwerk. Als Senior Administrateur heb je een grote verantwoordelijkheid. Dat schrikt jou niet af. Bovendien vind je het niet erg om te reizen naar opdrachten. Wat verwachten we nog meer van jou?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-+ opleiding in de financiële richting

Je hebt ten minste 5 jaar werkervaring als administrateur

Je kan prima uit de voeten met zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Je hebt zin om aan de slag te gaan en regelt het graag!

Je krijgt veel, heel veel terug!

Naast dat je een plek krijgt waar je je thuis voelt, waar je altijd op hulp kan rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen, krijg je ook:

Een goed salaris met fijne arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid tot een leaseauto

Een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven waar je jezelf kan ontwikkelen

Gezellige bedrijfsuitjes!

Sollicitatieprocedure

interim_management

Solliciteer

De eerste stap in het sollicitatieproces ligt bij jou. Namelijk, je gaat solliciteren! Nadat wij jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature, hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

interim_management

Kennismakingsgesprek

Sluit jouw profiel voldoende aan bij de vacature? Leuk, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verwacht hier geen formeel gedoe, we gaan gewoon even gezellig met elkaar kletsen zodat wij jou beter kunnen leren kennen en jij ons en onze organisatie. That’s it.

interim_management

Tweede gesprek

Klikte het goed in het kennismakingsgesprek en zien we het van beide kanten zitten om met elkaar in zee te gaan? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit gesprek zal wat dieper ingaan op de werkzaamheden die je zal gaan doen, detachering an sich en de typen organisaties waar je komt te werken. Nog steeds geen formeel gedoe ????.

interim_management

Arbeidsvoorwaarden

Leuk, we willen samen aan de slag! Als zowel jij als wij het zien zitten, gaan we met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Onder andere jouw toekomstige salaris, werkdagen, aantal contracturen en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we in dit gesprek bespreken. Klein beetje formeler, maar nog steeds gezellig.

interim_management

Welkom nieuwe collega

Als we beiden de handtekening op de arbeidsovereenkomst hebben gezet, kunnen we je verwelkomen in ons team. Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Dariaan! We maken je wegwijs in de organisatie, stellen je voor aan je nieuwe collega’s en last but not least: detacheren je op je eerste opdracht. Je kunt aan de slag!

Word een Dariaan en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Herman!

Herman Everaers is ons hoofd HR. Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden.

Je kan hem bereiken via 070-3117690.