“Out of the box denken, dat maakt Dari anders dan de rest”

Manager van een internationaal energiebedrijf over de samenwerking met Dari Finance

Een internationaal energiebedrijf werkt nu ongeveer een jaar samen met Dari Finance. De eerste professional die door Dari werd geleverd, werkt nog steeds bij het bedrijf en inmiddels is er ook een tweede collega via Dari aan de slag bij het innovatieve energiebedrijf. En naar volle tevredenheid, geeft de Manager Customer Service aan.

Op zoek naar een professional

“Wij waren op zoek naar een customer service professional met een SAP-achtergrond. Customer service mensen zijn doorgaans mensen die achter de telefoon zitten om vragen te beantwoorden, maar dat zijn niet de mensen die wij zoeken. Wij zoeken mensen die de hele order kunnen begeleiden. Inclusief factureren, problemen oplossen als er klachten zijn, enzovoorts. Daarvoor heb je veel meer kennis nodig dan alleen maar customer service. Als ze die basis hebben, is de rest wel te leren. Toch bleek de zoektocht heel moeilijk, die mensen waren echt niet te vinden. Op een gegeven moment hebben we de vraag omgedraaid en kwamen we op het idee om een SAP-specialist te zoeken met een customer service achtergrond. Dat bleek het schot in de roos. Het was coronatijd, dus veel SAP-specialisten zaten thuis omdat veel implementaties uitgesteld waren.”

Lot uit de loterij

De manager kwam via-via bij Dari terecht. “Toen ik eenmaal met die omgekeerde insteek ging zoeken, krijg ik een professional voorgesteld via Dari en dat was een lot uit de loterij. We kregen iemand voorgesteld met een customer services achtergrond die de overstap had gemaakt naar SAP. Hij werkt nu zo’n jaar bij ons en ik ben mega-tevreden over hem. Inmiddels heb ik nog iemand in eenzelfde functie aan het werk, ook via Dari. De samenwerking gaat prima. Het is een heel informeel en dat vind ik fijn. Soms spreken we elkaar een keer in de twee maanden, de andere keer drie keer in de week. Het is net hoe het uitkomt, maar het is altijd makkelijk. Dari is creatief en denkt out of the box. Ze hebben hetzelfde DNA als wij. De relatie is ook heel belangrijk. We hebben een goed contact. Als er eens wat is, lossen we dat onderling snel op. Als de relatie zo goed is ,ben je ook bereid om elkaar te helpen.”

Heb jij ook een financiële uitdaging?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!