Professional inhuren

Een finance professional inhuren die het voor je regelt

Grote projecten die om extra handjes vragen, een zwangerschapsverlof, ziekte of gewoonweg krapte op de arbeidsmarkt: zomaar een aantal oorzaken die tot personeelsbehoefte kunnen leiden. Maar nieuw personeel vinden is zo makkelijk nog niet, zeker niet wanneer het om tijdelijke projecten gaat. Wel moet finance geregeld worden, hoe je het ook went of keert. Een finance professional inhuren biedt dan uitkomst. Wij hebben finance professionals in huis met jarenlange ervaring die weten hoe het werkt. Zij helpen jou graag om de finance afdeling in sneltreinvaart door te laten lopen. Ook bij tijdelijke projecten.

Die finance professionals? Dat zijn hardwerkende mannen en vrouwen met een passie voor het vak. Je krijgt precies wat je ziet, ze doen zich niet anders voor dan dat ze zijn. Ze zijn slim, goed in het vak en bovendien goed gezelschap. Ze hechten veel waarde aan contacten en zullen in het werk ook altijd streven naar die verbinding. Op die manier presteren zij het beste. Eén ding is zeker: ze zullen het altijd voor je regelen. Daar kan je op vertrouwen.

Benieuwd naar onze diensten? Wij vertellen je er graag meer over.

Kiezen voor Dari Finance als finance dienstverlener betekent…

Een professional met kennis van het vak en de branche, en de drijfveer om finance elke dag beter te maken

Actuele kennis. Wij investeren doorlopend in kennisbevordering van onze professionals

Snelheid in processen. Financiële vraagstukken beantwoorden wij professioneel en snel en opdrachten kunnen wij snel invullen

Volledige ontzorging in jouw vraagstuk. Onze professionals regelen het. 

Inzicht in de behaalde resultaten. Open en eerlijk voor jou op tafel

Elke dag begroet worden met een glimlach van onze professional. Niet geheel onbelangrijk!

Deze organisaties gingen je al voor:

klant_referentie

“Dari Finance heeft volledig voorzien in de vraag die ik had. Op een tijdelijk project konden zij direct inspringen. Ik weet al wie ik moet bellen bij het volgende project!” 

MARIANNE DE WINTER, BUSINESS MANAGER BTS PRODUCIONS

Welke finance-uitdaging heb je met jouw organisatie?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!