“Een plek waar je 100% jezelf kan zijn”

Avinash over zijn onboarding bij Dari Finance

In augustus dit jaar tekende hij zijn contract, en sindsdien is hij helemaal ingeburgerd als Dariaan. Avinash: “vanaf het eerste sollicitatiegesprek wist ik dat het goed zat. Het klikte, ik voelde mij direct op mijn gemak en ik werd geaccepteerd om wie ik ben.” Inmiddels werkt Avinash alweer vier maanden voor een van de klanten van Dari Finance. Hij werkt voor de afdeling debiteuren en is een belangrijke speler daar. “Ik ben de enige bij het bedrijf die deze werkzaamheden doet. Daarom heb ik met vrijwel iedereen te maken. Dat vind ik erg leuk.”

Van Suriname naar Nederland

Avinash is geboren in Suriname. Nadat hij een tijd in Nederland heeft gewoond, is hij teruggegaan naar zijn vaderland waar hij ook zijn hbo-opleiding Management & Accounting volgde. In 2020 mocht hij zijn diploma in ontvangst nemen en keerde hij terug naar Nederland, om hier samen met zijn vriendin een toekomst op te bouwen. Zijn woonplaats werd Utrecht, en vanuit daar ging hij op zoek naar een baan in finance.

Via via naar Dari

Avinash was al een tijdje op zoek naar een baan, voordat hij via via bij Dari terecht kwam. Avinash: “Ik was net op de LinkedIn pagina van Dari Finance aan het kijken, toen ik gebeld werd door Robert. Of ik geïnteresseerd was in detachering.” Daar had Avinash wel oren naar. “Met name het kijken in de keuken bij verschillende bedrijven en op die manier meer leren sprak mij aan,” vervolgt hij. Zo gezegd, zo gedaan. Niet veel later zat hij bij Dari Finance aan tafel.

sidebeeld-avinash_3

Vanaf het eerste gesprek een klik

“Ik ben volledig op de persoon afgegaan. Bij Robert voelde ik het vertrouwen om open en eerlijk te zijn over bijvoorbeeld gaps op mijn CV en de reden daarvan. Robert begreep dat, ik kon alles zeggen. En los daarvan hadden we ook een goede klik en konden we over veel meer dan alleen het werk praten,” vertelt Avinash. Juist die eerlijkheid wordt bij Dari Finance gewaardeerd. Het is niet voor niets een van de kernwaarden. “Je hoeft bij Dari Finance geen masker op te zetten, je kan volledig jezelf zijn. En dat weegt voor mij zwaarder dan bijvoorbeeld het salaris dat ik kan verdienen,” aldus Avinash.

Gezellige boottocht

Ook in het team werd Avinash goed ontvangen. Ondanks dat iedereen bij een andere klant werkt, is er toch een heus Dari-gevoel. Avinash: “Toen ik net bij Dari Finance begon kreeg ik van een collega een bericht via LinkedIn dat hij mij succes wenste en dat ik altijd om hulp kon vragen. Dat weet ik nog heel goed.” En zo is het bij Dari Finance. Als je hulp vraagt, wil iedereen je helpen.

Avinash heeft al een teamuitje mogen meemaken. Een gezellige boottocht. “We zijn met een diverse groep en we zien er zeker niet uit wat je misschien bij een finance professional verwacht. We dragen geen pakken en dassen. We dragen vrijetijdskleding, er is een mix in komaf, ook de leeftijd verschilt. Dat diverse maakt het juist zo leuk,” vertelt Avinash. 

sfeerbeeld_avinash

Werken bij de klant

Avinash: “Mijn eerste dagen bij de klant waren hectisch maar leuk. Ik zou worden ingewerkt bij de afdeling debiteuren. De dame die het werk dat ik zou gaan doen was alleen uitgevallen, waardoor ik niet goed kon worden ingewerkt. Ik ben dus in het diepe gegooid, wat gelukkig goed heeft uitgepakt.” Gelukkig gaat Avinash uitdaging niet uit de weg. “Ik heb mijzelf het systeem aangeleerd, heb van alles uitgezocht en heb alles opgepakt. Die uitdaging ga ik graag aan, ik vind het leuk om zelf na te denken,” vervolgt hij. Momenteel is Avinash klaar voor een volgende stap om meer te leren. Daar is hij dan ook constant mee bezig.

Sparren met managers

Het leukste in zijn werk? Dat vindt Avinash toch wel het sparren met managers en de directeur. Avinash: “Ik ben de enigste die deze werkzaamheden doet, waardoor ik korte lijntjes heb met de directie. Van hun kan ik veel leren. Hoe zij het werk doen, hoe zij nadenken. Dat vind ik enorm leuk.”

Op naar meer

Avinash ziet zijn carrière bij Dari Finance rooskleurig in. “In de toekomst wil ik werken als business controller. Om daar te komen wil ik graag zo veel mogelijk bagage meekrijgen bij verschillende bedrijven. Zo kan ik ervaring opdoen en mijn netwerk uitbreiden.” Gelukkig krijgt hij deze kans bij Dari Finance. Wat hij dan ook tegen potentiële nieuwe collega’s zou willen zeggen: “Kom bij Dari werken! Je mag hier jezelf zijn, je krijgt leuke collega’s en je kan eerlijk zeggen wat je wil, hoe je het wil en hoe je het ziet. Die eerlijkheid wordt echt gewaardeerd.”

Meer weten over werken bij Dari Finance?

Lees dan de pagina ‘Werken bij of neem contact met ons op!