Finance professionals

Dé finance professional die het gewoon regelt

Een groot project dat om extra handjes vraagt, de krappe arbeidsmarkt of uitval door bijvoorbeeld ziekte of een zwangerschap: de arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Dit soort situaties kunnen ervoor zorgen dat je financiële afdeling om extra mankracht vraagt. Waar een sollicitatieproces vaak complex, lastig en tijdrovend is, kan een finance professional uitkomst bieden. Bij Dari Finance hebben wij professionals in huis die bij iedere financiële uitdaging kunnen helpen. Aan een langdurig contract zit je niet vast, en je hebt wel op korte termijn de financiële hulp én kennis dat je nodig hebt. Zo krijg je het beste van twee werelden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over.

Onze voordelen

Aan de slag met projectmanagement via Dari Finance? Op deze voordelen kan je rekenen:

Overzicht: een projectmanager weet wat er speelt en schept overzicht, orde en een gevoel van rust.
Kwaliteit: onze professionals zijn hoogopgeleid en hebben ruimschoots ervaring in het werkveld. Kwaliteit gegarandeerd.
Flexibiliteit: als werkgever zit je niet vast aan een langdurig contract. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je iemand nodig hebt.
Zekerheid: je kan altijd rekenen op Dari Finance, we regelen het altijd voor je.
Snelheid: door de ruimschootse ervaring van onze professionals is iemand snel ingewerkt. Bovendien hoef je als organisatie zelf niet op zoek naar een geschikte kandidaat. Dat regelen wij voor je.

Overige diensten

interim_management

Interim management

Niet iedere organisatie heeft doorlopend druk staan op finance. Jouw organisatie misschien ook niet. Bij grote, organisatorische veranderingen kan die druk ineens erg toenemen. Interim financials bieden dan uitkomst. Wij hebben deze professionals in dienst, die jou graag helpen om alle financiële zaken op orde te stellen.

LEES VERDER…

interim_management

Projectmanagement

Voor zowel tijdelijke finance projecten als voor langdurige trajecten ben je bij Dari Finance aan het juiste adres. Een ervaren projectmanager kan een finance project van A tot Z managen en jou voorzien van de gewenste resultaten. Overzicht bewaken, pro-actief opereren en het gewoon regelen. Zo doen we dat.

LEES VERDER…

interim_management

BI consultancy

Data wordt in het bedrijfsleven steeds groter en belangrijker. Maar veel organisaties weten niet wat ze met al deze data kunnen. Een finance professional van Dari Finance weet deze data in kaart te brengen om een business slimmer te maken. Het resultaat? Met data onderbouwde besluitvorming, meer inzicht in rapportages en doordachtere beslissingen kunnen nemen.

LEES VERDER…

Kiezen voor Dari Finance als finance dienstverlener betekent…

Een professional met kennis van het vak en de branche, en de drijfveer om finance elke dag beter te maken

Actuele kennis. Wij investeren doorlopend in kennisbevordering van onze professionals

Snelheid in processen. Financiële vraagstukken beantwoorden wij professioneel en snel en opdrachten kunnen wij snel invullen

Volledige ontzorging in jouw vraagstuk. Onze professionals regelen het. 

Inzicht in de behaalde resultaten. Open en eerlijk voor jou op tafel

Elke dag begroet worden met een glimlach van onze professional. Niet geheel onbelangrijk!

Deze organisaties gingen je al voor:

klant_referentie

“Dari Finance heeft volledig voorzien in de vraag die ik had. Op een tijdelijk project konden zij direct inspringen. Ik weet al wie ik moet bellen bij het volgende project!” 

MARIANNE DE WINTER, BUSINESS MANAGER BTS PRODUCIONS

Welke finance-uitdaging heb je met jouw organisatie?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!