“Het ene moment leg ik stukken klaar voor mijn collega’s, het andere moment monitor ik het proces en bewaak ik de deadline.”

Claudine Setroredjo, finance professional bij Dari Finance

Al 15 jaar werkt ze met veel plezier bij Dari Finance. Claudine geniet van haar baan. Wat haar zo aanspreekt in de wereld van finance en detachering? Dat is de diversiteit. “Het ene moment leg je stukken klaar voor je collega’s, het andere moment help je een klant die je aan de lijn hebt hangen,” vertelt Claudine. Haar kennis en ervaring brengt ze graag in de praktijk bij diverse bedrijven. En verder? Claudine is van Surinaamse afkomst en bezoekt de familie die daar woont nog regelmatig. Verder kan je haar vinden in het zwembad of in de keuken. “Lekker kokkerellen vind ik heerlijk!”

Werken bij VWS

In de jaren dat Claudine bij Dari Finance werkt, heeft ze bij veel verschillende bedrijven gezeten. Momenteel mag ze haar talent en kennis inzetten voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. “Een thuiswedstrijd voor mij, om in Den Haag te werken,” lacht Claudine. Bij DUS-I (Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen) houdt Claudine zich dagelijks bezig met het behandelen van aanvragen van covid-gerelateerde tegemoetkomingen. Claudine: “In mijn team buigen we ons over tegemoetkomingen voor amateursportorganisaties. Door covid lag dit een poos stil, maar ik ben blij dat we nu weer op volle toeren draaien.”

Diverse werkzaamheden

Inmiddels werkt Claudine ruim een jaar op het Ministerie. De diversiteit spreekt haar het meeste aan. “Het ene moment leg ik stukken klaar voor mijn collega’s, zodat iedereen zijn werk kan doen, het andere moment monitor ik het proces en bewaak ik de deadline. En dan heb je tussendoor ook nog organisaties die bellen voor een aanvraag of statusupdate. Dat klantcontact en diverse werkzaamheden vind ik erg leuk. Dat spreekt mij aan.”

Teamwork

Bij DUS-I werkt Claudine samen met 17 andere collega’s. “Ik heb het erg naar mijn zin. We hebben een leuk team en overleggen regelmatig met elkaar. Ik monitor de boel en zorg ervoor dat iedereen zijn werk kan doen.” Samenwerken is dan ook een belangrijk aspect. Soms wordt dat vanuit Den Haag gedaan, maar het merendeel van de tijd werkt Claudine thuis. “Als we op kantoor zijn lunchen we ook gezellig samen en gaan we vaak met een groepje naar buiten om te wandelen. Het is wel een heel sportief team, dus ik kan ze niet altijd bijhouden,” lacht Claudine.

De toekomst

In de 15 jaar dat ze bij Dari Finance werkt, heeft Claudine veel financiële ervaring opgedaan. In de toekomst zou ze daarom graag meer willen leren over Business Intelligence. “De ICT-wereld spreekt mij aan. Ik zou daar graag meer in willen leren om daarin ook toegevoegde waarde te hebben. Het liefst bij een internationaal bedrijf.”

Goede sfeer

Ook over Dari Finance als werkgever is Claudine erg te spreken. “We hebben leuke bijeenkomsten en uitjes gehad. Denk bijvoorbeeld aan een strandbarbecue, maar ook aan leerzame bijeenkomsten. Dat is heel interessant.” Door de diverse opdrachtgevers zien Darianen elkaar niet regelmatig, maar als ze elkaar zien is de sfeer ook gelijk goed. “Jaarlijks hebben we een uitje, dan zie je iedereen. Het contact is dan heel leuk.”

sfeerbeeld_kemal

Over detachering

Claudine: “ik zou niet graag in vaste dienst ergens werken. Juist het meekijken in de keuken van een bedrijf vind ik interessant. Je klaart de klus, zorgt ervoor dat de opdrachtgever tevreden is en je sluit het weer af. Dan ga je weer naar de volgende klus.” Claudine heeft dan ook een hoop mensen leren kennen in haar carrière. “Ik praat graag en ik vind het heel leuk om met andere mensen te werken. Bovendien leer je zo heel veel. Ik zou mensen die dat leuk vinden dan ook zeker detachering aanraden. Je leert ontzettend veel en je bent flexibel. Je zit nooit vast,” aldus Claudine.

Meer weten over werken bij Dari Finance?

Lees dan de pagina ‘Werken bij of neem contact met ons op!