Interim-management

Tijdelijke inhuur van hoge kwaliteit

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. In sommige perioden is het rustiger dan anderen. Zeker bij een afdeling als finance merk je dat goed. In specifieke periodes of bij grote projecten zal je merken dat de druk toeneemt. Als ondernemer wil je uiteraard dat het ook dan goed geregeld is. Een interim professionals biedt dan uitkomst. Bij Dari Finance hebben wij professionals in huis die bij iedere financiële uitdaging kunnen helpen. Als organisatie heb je dan zekerheid, flexibiliteit en kan je altijd rekenen op kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over.

Onze voordelen

Aan de slag met interim-management? Op deze voordelen kan je rekenen:

Kwaliteit: onze professionals zijn hoogopgeleid en hebben ruimschoots ervaring in het werkveld. Kwaliteit gegarandeerd.
Flexibiliteit: als werkgever zit je niet vast aan een langdurig contract, maar kan je een overeenkomst wel verlengen als de behoefte aan personeel blijft bestaan.
Zekerheid: je kan altijd rekenen op Dari Finance, we regelen het altijd voor je. Die zekerheid heb je.

Snelheid: door de ruimschootse ervaring van onze professionals is iemand snel ingewerkt. Bovendien hoef je als organisatie zelf niet op zoek naar een geschikte kandidaat. Dat regelen wij voor je.

Overige diensten

interim_management

Projectmanagement

Voor zowel tijdelijke finance projecten als voor langdurige trajecten ben je bij Dari Finance aan het juiste adres. Een ervaren projectmanager kan een finance project van A tot Z managen en jou voorzien van de gewenste resultaten. Overzicht bewaken, pro-actief opereren en het gewoon regelen. Zo doen we dat.

LEES VERDER…

interim_management

Finance professionals

Een finance professional is voor ons iemand die zowel brede als specialistische kennis heeft van finance. Wij hebben in ons netwerk diverse finance professionals in dienst die aan die ene behoefte kan voldoen. Eentje die de kennis heeft én de juiste aanpak voor jouw vraag.

LEES VERDER…

interim_management

BI consultancy

Data wordt in het bedrijfsleven steeds groter en belangrijker. Maar veel organisaties weten niet wat ze met al deze data kunnen. Een finance professional van Dari Finance weet deze data in kaart te brengen om een business slimmer te maken. Het resultaat? Met data onderbouwde besluitvorming, meer inzicht in rapportages en doordachtere beslissingen kunnen nemen.

LEES VERDER…

Kiezen voor Dari Finance als finance dienstverlener betekent…

Een professional met kennis van het vak en de branche, en de drijfveer om finance elke dag beter te maken

Actuele kennis. Wij investeren doorlopend in kennisbevordering van onze professionals

Snelheid in processen. Financiële vraagstukken beantwoorden wij professioneel en snel en opdrachten kunnen wij snel invullen

Volledige ontzorging in jouw vraagstuk. Onze professionals regelen het. 

Inzicht in de behaalde resultaten. Open en eerlijk voor jou op tafel

Elke dag begroet worden met een glimlach van onze professional. Niet geheel onbelangrijk!

Deze organisaties gingen je al voor:

klant_referentie

“Dari Finance heeft volledig voorzien in de vraag die ik had. Op een tijdelijk project konden zij direct inspringen. Ik weet al wie ik moet bellen bij het volgende project!” 

MARIANNE DE WINTER, BUSINESS MANAGER BTS PRODUCIONS

Welke finance-uitdaging heb je met jouw organisatie?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!