Het is niet alleen CV’s schuiven, bij Dari kijken ze echt naar wat bij je past

Manager van een techbedrijf over de samenwerking met Dari Finance

De inkoopmanager van een techbedrijf werkt al negen jaar samen met Robert van Dari. “Ik ben bij hem terecht gekomen via een collega die al met hem samenwerkte. Dat was toen nog niet uit naam van Dari, maar de voorganger daarvan. Die collega zei: ‘als je goede mensen zoekt, moet je Robert bellen’, en zo is het gekomen.” 

Financieel gerateerde functies

Het techbedrijf schakelt Dari vooral in voor financieel gerelateerde functies, op alle niveaus. “De eerste uitvraag die ik bij hem deed was voor de vervanging van een creditmanager van een afdeling. Maar we vragen ook om debiteurenbeheerders, financiële ondersteuning, financiële controle, al dat soort functies.”

Gunfactor

“Ik heb eigenlijk alleen maar contact met Robert, dus voor mij is Robert Dari”, geeft de manager aan. “Hij weet precies wat je nodig hebt, hij vraagt goed door en hij heeft een groot netwerk. Daarnaast heeft hij een gunfactor die niet alleen maakt dat je hem wil inzetten, maar ook dat mensen voor hem willen werken. Ik denk dat hij daardoor betere mensen levert dan andere bureaus.”

Persoonlijke match

Voor deze manager zit het succes van de samenwerking in de kracht van de match. “Het is niet gewoon cv’s schuiven, maar Robert kijkt echt wat bij je past. Past iemand als persoon, past het binnen de organisatie, past het binnen je team? Het gaat niet alleen om wat mensen kunnen op papier, maar ook of de persoonlijkheid wel passend is. Ik denk dat hij daardoor makkelijker goede mensen levert.”

Heb jij ook een financiële uitdaging?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!