“We krijgen altijd de juiste kandidaat aan tafel”

Sonova Audiological Care Nederland B.V. over de samenwerking met Dari Finance

Karin Eenhoorn, Manager Operations bij Sonova Audiological Care Nederland B.V. werd ooit zelf door Robert Bikha van Dari bemiddeld. Niet zo raar dus dat ze zich ook nu nog tot Dari Finance wendt wanneer ze (interim)professionals nodig heeft. “De werkwijze is informeel en de lijntjes zijn kort. Maar vooral: ik krijg via Dari eigenlijk altijd de juiste kandidaat aan tafel.”

Karin vertelt: “ik kende Robert (Bikha, directeur van Dari Finance) al omdat hij mij zelf al twee keer aan een baan had geholpen. Zo ben ik ook bij Schoonenberg terechtgekomen, waar ik nu al acht jaar zit. Mijn toenmalige leidinggevende had een connectie met Robert, dus toen we iemand zochten voor een administratieve functie, zijn we als vanzelf weer bij Dari uitgekomen.”

Waar schakelen jullie Dari voor in?

“Voornamelijk als we administratieve functies willen invullen. Soms voor vaste krachten, maar ook voor professionals op interim-basis, bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte. Maar het gebeurt ook regelmatig dat iemand vanuit een interim-overeenkomst via Dari bij ons vast in dienst komt.”

Wat maakt Dari anders dan andere bureaus?

“De persoonlijke contacten, maar ook de kwaliteit van matchen. Het lukt ze altijd om de juiste mensen bij ons aan tafel te krijgen. Bij Dari weten ze heel goed wat wij zoeken en wat we nodig hebben. We hebben wel eens met andere bureaus zakengedaan, maar dan krijg je vaker iemand aan tafel die je eigenlijk niet zoekt. Als ik tegen Robert zeg wat ik zoek, krijg ik eigenlijk altijd de juiste kandidaat. Hij weet hoe wij in elkaar zitten en kan heel goed inschatten of iemand wel of niet bij ons past. Dat is de mensenkennis. De werkwijze bij Dari is informeel en de lijntjes zijn kort. Door die lijntjes kun je heel snel schakelen. Ook als er eens iets niet goed gaat, wat eigenlijk nooit gebeurt, kun je dat snel bespreken en bijsturen.”

Over Sonova

Sonova, waarvan het hoofdkantoor in Zwitserland staat, is een toonaangevende fabrikant van innovatieve hooroplossingen. Sonova biedt klanten een van de meest uitgebreide productportfolio’s uit de branche: van hoortoestellen en cochleaire implantaten tot draadloze communicatieoplossingen. De in 1947 opgerichte organisatie is momenteel aanwezig in meer dan 100 landen in de hele wereld en heeft 14.000 medewerkers in dienst. Sonova Audiological Care Nederland is bekend van de merken World of Hearing en Schoonenberg en biedt een snelgroeiend, professioneel servicenetwerk van aanbieders van hooroplossingen. Sonova Audiological Care heeft met zo’n 150 winkels een landelijke dekking in Nederland.

Heb jij ook een financiële uitdaging?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!