Over Dari Finance

Een finance dienstverlener waar je van op aan kunt

Dé finance dienstverlener die het gewoon regelt

Bij Dari Finance streven wij er naar om klanten en opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Dat doen we met laagdrempelige communicatie, open en eerlijk advies en bovendien geen poespas. Bij ons is het werk gewoon goed geregeld, zo noemen wij dat hier. We staan voor persoonlijkheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid en diversiteit. Iedere dag streven wij deze kernwaarden na. Hierdoor kunnen onze professionals het beste presteren en staat jouw financiële huishouding als een huis. 

De gezichten achter Dari Finance? Dat zijn hardwerkende mannen en vrouwen van verschillende leeftijden met verschillende komaf. Waarin ze hetzelfde zijn, is dat zij een passie hebben voor het vak. Voor finance. En voor mensen. Getting the job done is hun uitgangspunt, maar ze zullen ook altijd eerlijk zijn. Ook bij minder goed nieuws. De gezichten achter Dari zetten geen hoge pet op en praten nooit in jargon tegen je. Bescheidenheid kenmerkt hen. Onze mensen staan voor laagdrempelig contact, voor betrokkenheid en bovendien voor verbinding. Gewoon, goed geregeld.

Benieuwd naar onze diensten? Wij vertellen je er graag meer over!

Onze finance professionals

Robert Bikha

Directeur

Jan van der Sar

Finance Professional

Kemal Ozsoy

Finance Professional

Avinash Manna

Finance Professional

Glenn van der Tuin

Finance Professional

Deniz Durak

Finance Professional

Onze garanties

Wij blijven ons ontwikkelen. Met de Dari Academy blijven onze professionals op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen

Wij zijn altijd eerlijk. Ook bij minder goed nieuws, ook wanneer iets niet kan
We denken altijd mee. Betrokkenheid kenmerkt ons

We pakken liever de telefoon dan dat we je mailen. Een persoonlijke band staat bij ons hoog in het vaandel

Wij regelen het voor je. Hoe je het ook went of keert, dat is ons uitgangspunt

Wat anderen zeggen

klant_referentie

“Dari Finance heeft volledig voorzien in de vraag die ik had. Op een tijdelijk project konden zij direct inspringen. Ik weet al wie ik moet bellen bij het volgende project!” 

MARIANNE DE WINTER, BUSINESS MANAGER BTS PRODUCIONS

Wil jij een Dariaan worden?

Zie jij het zitten om bij Dari Finance te komen werken? Als je voor Dari Finance kiest, kom je terecht in een warm nest met collega’s die jou altijd willen helpen. Zij hebben allemaal een passie voor finance & BI, net als jij. Als je net als hen graag de handen uit de mouwen steekt om het te regelen, zit je bij ons goed. Wij geven je een plek waar je 100% jezelf kan zijn en jezelf kan blijven ontwikkelen. Klinkt dat goed? Klik dan snel door. 

Wil je eens met ons sparren?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!