Darianen aan het woord 

image-sub-1

Avinash Manna

Finance professional

In augustus dit jaar tekende hij zijn contract, en sindsdien is hij helemaal ingeburgerd als Dariaan. Avinash: “vanaf het eerste sollicitatiegesprek wist ik dat het goed zat. Het klikte, ik voelde mij direct op mijn gemak en ik werd geaccepteerd om wie ik ben.” 

Glenn van der Tuin

Finance professional

Veertien jaar werkzaam bij Dari Finance en inmiddels ruim tien opdrachten op zak: detachering verveelt Glenn van der Tuin nooit. “Ieder bedrijf is anders, het is altijd weer iets nieuws en overal waar je komt leer je nieuwe mensen kennen. Dat maakt het werk heel afwisselend.” 

image-sub-1
image-sub-1

Kemal Özsoy

Finance professional

Na zijn studie koos Kemal voor detachering. Inmiddels is hij ruim vier jaar in dienst bij Dari Finance. Met veel plezier. “Werken voor Dari Finance voelt vaak alsof je met je vrienden in een zakelijke setting werkt.

Jan van der Sar

Finance professional

Vader van drie kinderen, een achtergrond in bedrijfskunde en een portfolio aan werkervaring waar je u tegen zegt: Jan van der Sar is een bezige bij. Na jarenlang te werken in dienstverband bij diverse bedrijven, nam hij in zijn carrièrepad in het najaar van 2021 de afslag richting detachering. 

image-sub-1
image-sub-1

Gerard van Daalen

Finance professional

​Al de hele 21e eeuw is hij in dienst bij Dari Finance, en hij heeft er nog lang geen genoeg van: Gerard van Daalen is een heuse financial. “In het jaar 2000 ben ik de detachering ingerold, en ik leer nog steeds nieuwe dingen bij verschillende bedrijven. Ik weet niet of ik ooit uitgeleerd raak.”

Claudine Setroredjo

Finance professional

Al 15 jaar werkt ze met veel plezier bij Dari Finance. Claudine geniet van haar baan. Wat haar zo aanspreekt in de wereld van finance en detachering? Dat lees je in haar verhaal! 

image-sub-1

Wil je eens met ons sparren?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!