De samenwerking is plezierig, met humor, maar ze leveren wel gewoon kwaliteit.

Het Center for International Legal Cooperation (CILC) over de samenwerking met Dari Finance

Het Center for International Legal Cooperation (CILC) werkt al vele jaren samen met Dari Finance. De samenwerking ontstond al voordat directeur Willem van Nieuwkerk in 2012 in dienst kwam, maar hij zet deze in volle tevredenheid voort. Want een goede samenwerking stopzetten, dat doe je niet zomaar, vindt hij. Bovendien leverde Dari al meer dan eens de juiste financiële professional voor zijn organisatie.

Van Nieuwkerk: “CILC werkt al zeker sinds 2009 samen met Dari. Toen was het overigens nog geen Dari, maar de voorganger daarvan. Daar was directeur Robert Bikha toen ook al de portefeuillehouder, dus ik heb altijd al vooral met Robert te maken gehad.”

Heb je ooit overwogen over te stappen naar een andere dienstverlener?

“Niet echt. Ik hou sowieso niet van onnodig ‘hoppen’. Als ik een goede relatie met iemand heb, dan investeer ik daarin, als de andere kant er ook in investeert. Robert investeert altijd in zijn relaties, dus dan zie ik geen reden om over te stappen. Ik kijk natuurlijk ook wel eens rond naar wat marktconforme prijzen zijn, maar dan zit ik ook prima met wat ik aangeboden krijg bij Dari.”

Waar schakel je Dari voor in?

“Met name voor de detachering van financial controllers, business controllers of project controllers en voor de werving van nieuwe mensen. We hebben al een aantal collega’s die eerst via Dari waren ingehuurd en die uiteindelijk collega’s bij ons zijn geworden. Dari heeft daar altijd een heel open houding in, waarbij ze alle belangen laten meewegen. Onze huidige business controller hebben we ook vanuit Dari. Dat hebben ze goed gezien, hij past zo goed bij ons, dit is echt een perfecte match.”

Wat maakt Dari anders dan anderen?

“Voor mij is Robert Dari. De persoonlijke benadering van Robert is buitengewoon. Bij bijna al mijn leveranciers werk ik met types zoals Robert. De samenwerking is plezierig, met humor, maar uiteindelijk leveren ze wel gewoon kwaliteit. Dat is natuurlijk wel waar de dienstverlening om gaat, maar het contact moet ook prettig zijn. Dari voldoet wat mij betreft aan alle vinkjes. Ik zal Robert altijd aanbevelen aan anderen.”

 

Over CILC

Het Center for International Legal Cooperation (CILC) is een Nederlandse projectorganisatie die voorziet in juridische expertise ten behoeve van landen die zich ontwikkelen tot een democratische rechtsstaat. Met deze projecten draagt CILC bij aan een veiliger, duurzamer en rechtvaardiger samenleving in die landen. Het kantoor van CILC staat in Den Haag; in de verschillende werkgebieden zijn lokale projectteams gevestigd. In alle projecten zijn professionals uit de Nederlandse rechtspraak actief, onder wie rechters, officieren van justitie en reclasseringswerkers. Zij werken onder regie van CILC in tientallen landen in wereldwijd.

Heb jij ook een financiële uitdaging?

We denken graag met je mee. Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!