Wij zijn op zoek naar een…

Sales manager

Gesprekken voeren, luisteren, adviseren, enthousiasmeren, verbinding maken… jij kan het allemaal. Als Sales Manager bij Dari Finance onderhoud jij ons netwerk van klanten en bouw je deze verder uit. Heb jij een vlotte babbel, interesse in de wereld van finance en detachering en wil je graag werken in een gezellige, laagdrempelige organisatie? Dan zijn we een match!

Wil je meer weten over deze functie?

Herman Everaers is ons hoofd HR.

Hij helpt je graag om jouw vragen te beantwoorden. Je kan hem bereiken via 070-3117690.

Jij bent…

Als Sales Manager ben je de gespreks- en adviespartner voor onze klanten. Daarin krijg je veel verantwoordelijkheid en alle vrijheid om jouw eigen talenten maximaal in te zetten. Naast het onderhouden van ons bestaande netwerk, ga je in de markt op zoek naar nieuwe connecties. Van klein naar groot: vrijwel iedere organisatie met een financieel vraagstuk is interessant.

Naast vertellen over onze dienstverlening, luister je naar de wensen van de (potentiële) klant. Daar speel je creatief op in en weet je hem of haar te enthousiasmeren. Je bent pro-actief en in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden.

 

Dit ben jij

Wij zoeken iemand die zich herkent in de volgende eigenschappen:

 

Je bent pro-actief en onderneemt actie;

Je staat stevig in je schoenen en laat je niet zomaar uit het veld slaan;

Je hebt inlevingsvermogen en kan inspelen op de wensen van de klant;

Je bent enthousiast en gaat graag het gesprek aan;

Je bent communicatief sterk;

Je leert graag nieuwe mensen kennen.

Wat breng je mee?

Een Sales Manager gaat graag het gesprek aan. Je hebt mensenkennis en houdt met gemak veel ballen in de lucht. Iedere klant is immers anders. Verder heb je:

Een HBO- of WO-diploma, bijvoorbeeld in Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Hospitality of Marketing;

Minimaal een jaar werkervaring;​

Prima beheersing over de Nederlandse en Engelse taal;

Ervaring met (koude) acquisitie is een pré.

Je krijgt veel, heel veel terug!

Naast dat je een plek krijgt waar je je thuis voelt, waar je altijd op hulp kan rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen, krijg je ook:

Een goed salaris;

Fijne primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;

De mogelijkheid om je netwerk verder op- en uit te bouwen;

Een team met gedreven collega’s;

Gezellige bedrijfsuitjes!

Sollicitatieprocedure

interim_management

Solliciteer

De eerste stap in het sollicitatieproces ligt bij jou. Namelijk, je gaat solliciteren! Nadat wij jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature, hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

interim_management

Kennismakingsgesprek

Sluit jouw profiel voldoende aan bij de vacature? Leuk, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verwacht hier geen formeel gedoe, we gaan gewoon even gezellig met elkaar kletsen zodat wij jou beter kunnen leren kennen en jij ons en onze organisatie. That’s it.

interim_management

Tweede gesprek

Klikte het goed in het kennismakingsgesprek en zien we het van beide kanten zitten om met elkaar in zee te gaan? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit gesprek zal wat dieper ingaan op de werkzaamheden die je zal gaan doen, detachering an sich en de typen organisaties waar je komt te werken. Nog steeds geen formeel gedoe ????.

interim_management

Arbeidsvoorwaarden

Leuk, we willen samen aan de slag! Als zowel jij als wij het zien zitten, gaan we met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Onder andere jouw toekomstige salaris, werkdagen, aantal contracturen en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we in dit gesprek bespreken. Klein beetje formeler, maar nog steeds gezellig.

interim_management

Welkom nieuwe collega

Als we beiden de handtekening op de arbeidsovereenkomst hebben gezet, kunnen we je verwelkomen in ons team. Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Dariaan! We maken je wegwijs in de organisatie, stellen je voor aan je nieuwe collega’s en last but not least: detacheren je op je eerste opdracht. Je kunt aan de slag!

Word een Dariaan en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Herman!

Herman Everaers is ons hoofd HR. Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden.

Je kan hem bereiken via 070-3117690.