Ben jij onze nieuwe…

Sourcer?

Begroet jij mensen graag met een glimlach, weet jij mensen te enthousiasmeren en weet je exact welke kansen er op de arbeidsmarkt zijn? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een Sourcer die onze finance talenten helpt om de volgende stap te zetten.

Wil je meer weten over deze functie?

Herman Everaers is ons hoofd HR.

Hij helpt je graag om jouw vragen te beantwoorden. Je kan hem bereiken via 070-3117690.

Jij bent…

Van de juiste match maken krijg je energie! Je gaat aan de slag met het matchen van onze professionals aan de diverse opdrachten bij onze klanten. Jij hebt een bak vol mensenkennis en wil alles weten van onze klanten en professionals. Hoe beter je ze kent, hoe beter jij je talent kan inzetten om de beste match te maken tussen opdracht en professional.

Maar bij die match alleen stopt het niet. Je bent gedurende het hele traject het aanspreekpunt voor onze professionals en voor onze klanten. Je begeleidt beiden gedurende het hele traject, bent de sparringpartner voor onze klanten en geeft antwoord op alle vragen die je krijgt.

Jouw takenpakket

Als sourcer behoren de volgende taken tot jouw pakket:

Je zoekt en benadert potentiële finance professionals;

Je voert carrièregesprekken met onze professionals;

Je hebt regelmatig gesprekken met onze klanten en adviseert hen;

Je matcht onze professionals aan opdrachten van klanten;

Je bent het aanspreekpunt gedurende het hele interimtraject;

Je signaleert kansen en benut deze;

Je bouwt ons netwerk verder uit en onderhoudt deze.

Wat breng je mee?

Als Sourcer verwachten we dat je een echt mensenmens bent. Je leert graag nieuwe mensen kennen, hebt een enthousiaste instelling en gaat graag de connectie aan. Je staat klaar bij vragen en helpt professionals en klanten graag zo goed mogelijk. En verder?

Je hebt een HBO- of WO-diploma in recruitment;

Je hebt minimaal een jaar werkervaring;

Je bent communicatief sterk en gedreven;

Je bent pro-actief en zoekt graag naar oplossingen;

Je kan prima uit de voeten met zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Je krijgt veel, heel veel terug!

Naast dat je een plek krijgt waar je je thuis voelt, waar je altijd op hulp kan rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen, krijg je ook:

Een goed salaris

Fijne primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid om je netwerk verder op- en uit te bouwen

Een team met gedreven collega’s

Gezellige bedrijfsuitjes!

Sollicitatieprocedure

interim_management

Solliciteer

De eerste stap in het sollicitatieproces ligt bij jou. Namelijk, je gaat solliciteren! Nadat wij jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature, hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

interim_management

Kennismakingsgesprek

Sluit jouw profiel voldoende aan bij de vacature? Leuk, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verwacht hier geen formeel gedoe, we gaan gewoon even gezellig met elkaar kletsen zodat wij jou beter kunnen leren kennen en jij ons en onze organisatie. That’s it.

interim_management

Tweede gesprek

Klikte het goed in het kennismakingsgesprek en zien we het van beide kanten zitten om met elkaar in zee te gaan? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit gesprek zal wat dieper ingaan op de werkzaamheden die je zal gaan doen, detachering an sich en de typen organisaties waar je komt te werken. Nog steeds geen formeel gedoe ????.

interim_management

Arbeidsvoorwaarden

Leuk, we willen samen aan de slag! Als zowel jij als wij het zien zitten, gaan we met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Onder andere jouw toekomstige salaris, werkdagen, aantal contracturen en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we in dit gesprek bespreken. Klein beetje formeler, maar nog steeds gezellig.

interim_management

Welkom nieuwe collega

Als we beiden de handtekening op de arbeidsovereenkomst hebben gezet, kunnen we je verwelkomen in ons team. Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Dariaan! We maken je wegwijs in de organisatie, stellen je voor aan je nieuwe collega’s en last but not least: detacheren je op je eerste opdracht. Je kunt aan de slag!

Word een Dariaan en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Herman!

Herman Everaers is ons hoofd HR. Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden.

Je kan hem bereiken via 070-3117690.