Ben jij onze nieuwe…

Recruiter?

Jij weet hoe je mensen moet benaderen! Als recruiter ga je op zoek naar nieuw talent voor onze groeiende organisatie en enthousiasmeer je geschikte kandidaten om voor ons en onze klanten aan de slag te gaan. Krijg jij energie van connecties maken, is ‘enthousiast’ jouw middle name en heb je zin om aan de slag te gaan in de wereld van finance en detachering? Dan is deze functie voor jou!

Wil je meer weten over deze functie?

Herman Everaers is ons hoofd HR.

Hij helpt je graag om jouw vragen te beantwoorden. Je kan hem bereiken via 070-3117690.

Jij bent…

Nieuwe mensen leren kennen is helemaal jouw ding. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor talent bijna niet om je heen kan. Je bent positief ingesteld, hebt een vlotte babbel en kennis van de arbeidsmarkt.

Geen enkele kandidaat is in jouw ogen hetzelfde en daarom pas je jouw benadering aan op de persoon voor je. Je informeert nieuw talent over wat het werken bij en voor Dari Finance inhoudt, vertelt wat detachering in de praktijk betekent en vertelt over de klanten voor wie potentiële kandidaten aan de slag gaan. Vanuit jouw inhoudelijke kennis geef je antwoord op alle vragen die je krijgt. Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid.

Jouw takenpakket

Als recruiter behoren de volgende taken tot jouw pakket:

Je zoekt en benadert potentiële finance professionals;

Je luistert naar de wensen van de persoon voor je en speelt daar tactisch op in;

Je zet Dari Finance op de kaart, bijvoorbeeld op carrièrebeurzen;

Je beantwoordt vragen van onze professionals;

Je signaleert kansen en benut deze;

Je bouwt ons netwerk verder uit en onderhoudt deze.

Wat breng je mee?

Als Recruiter ben je niet bang om op de voorgrond te staan. Je leert graag nieuwe mensen kennen, je hebt een vlotte babbel en kan bovendien goed luisteren. Je gaat immers niet voor een one size fits all, maar past het gesprek aan op de persoon voor je. En verder?

Je hebt een HBO- of WO-diploma in recruitment;

Je hebt minimaal een jaar werkervaring;

Je bent communicatief sterk en gedreven;

Je kan prima uit de voeten met zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Je krijgt veel, heel veel terug!

Naast dat je een plek krijgt waar je je thuis voelt, waar je altijd op hulp kan rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen, krijg je ook:

Een goed salaris

Fijne primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid om je netwerk verder op- en uit te bouwen

Een team met gedreven collega’s

Gezellige bedrijfsuitjes!

Sollicitatieprocedure

interim_management

Solliciteer

De eerste stap in het sollicitatieproces ligt bij jou. Namelijk, je gaat solliciteren! Nadat wij jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature, hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

interim_management

Kennismakingsgesprek

Sluit jouw profiel voldoende aan bij de vacature? Leuk, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verwacht hier geen formeel gedoe, we gaan gewoon even gezellig met elkaar kletsen zodat wij jou beter kunnen leren kennen en jij ons en onze organisatie. That’s it.

interim_management

Tweede gesprek

Klikte het goed in het kennismakingsgesprek en zien we het van beide kanten zitten om met elkaar in zee te gaan? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit gesprek zal wat dieper ingaan op de werkzaamheden die je zal gaan doen, detachering an sich en de typen organisaties waar je komt te werken. Nog steeds geen formeel gedoe ????.

interim_management

Arbeidsvoorwaarden

Leuk, we willen samen aan de slag! Als zowel jij als wij het zien zitten, gaan we met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Onder andere jouw toekomstige salaris, werkdagen, aantal contracturen en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we in dit gesprek bespreken. Klein beetje formeler, maar nog steeds gezellig.

interim_management

Welkom nieuwe collega

Als we beiden de handtekening op de arbeidsovereenkomst hebben gezet, kunnen we je verwelkomen in ons team. Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Dariaan! We maken je wegwijs in de organisatie, stellen je voor aan je nieuwe collega’s en last but not least: detacheren je op je eerste opdracht. Je kunt aan de slag!

Word een Dariaan en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Herman!

Herman Everaers is ons hoofd HR. Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden.

Je kan hem bereiken via 070-3117690.