Ben jij onze nieuwe…

Finance Professional?

Wij zoeken nieuwe collega’s! Ben jij een finance professional in hart en nieren en heb je zin om aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer! Reken op een plek waar je 100% jezelf mag zijn, waar je altijd op hulp (en gezelligheid ????) van collega’s mag rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen tot die professional die je wilt zijn. Het ene moment verzorg je de financiële administratie bij een Gemeente , het andere moment help je een multinational bij de jaarafsluiting. Bij ons is plek voor een finance professional!

Wil je meer weten over deze functie?

Herman Everaers is ons hoofd HR.

Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden. Je kan hem bereiken via 070-3117690.

Jij bent…

In de eerste plaats ben je enthousiast over Finance! Jouw hart gaat sneller kloppen van cijfertjes en voor rapportages opstellen draai jij je hand niet om. Sterker nog: je gaat een uitdaging niet gauw uit de weg en zorgt ervoor dat het werk geregeld is. Check, check en nog eens checken. Als Finance professional verwachten wij het volgende van jou:

De financiële administratie voer je perfect uit
De kosten die gemaakt worden analyseer én rapporteer je

Samen met collega’s verzorg je de budgettering en maand- en kwartaalrapportages

Met diezelfde collega’s stel je de jaarrekening op

Je hebt zin om jouw netwerk met relaties op- en uit te bouwen

Klinkt dit als muziek in de oren?

Als Finance Professional ga je een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog: je pakt ze met beide handen aan. Totdat het geregeld is. Programma’s als SAP, Oracle, Afas of Exact, en pakketten als Power BI en Hyperion hebben geen geheimen voor jou. En bovendien vind je het niet erg om te reizen naar opdrachten. What else?

Je hebt een HBO- of WO-diploma bedrijfseconomie of accountancy

Je hebt 1-3 jaar werkervaring in finance

Je kan prima uit de voeten met zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Je krijgt veel, heel veel terug!

Naast dat je een plek krijgt waar je je thuis voelt, waar je altijd op hulp kan rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen, krijg je ook:

Een goed salaris met fijne arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid tot een leaseauto

Een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven waar je jezelf kan ontwikkelen

Gezellige bedrijfsuitjes!

Sollicitatieprocedure

interim_management

Solliciteer

De eerste stap in het sollicitatieproces ligt bij jou. Namelijk, je gaat solliciteren! Nadat wij jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature, hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

interim_management

Kennismakingsgesprek

Sluit jouw profiel voldoende aan bij de vacature? Leuk, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verwacht hier geen formeel gedoe, we gaan gewoon even gezellig met elkaar kletsen zodat wij jou beter kunnen leren kennen en jij ons en onze organisatie. That’s it.

interim_management

Tweede gesprek

Klikte het goed in het kennismakingsgesprek en zien we het van beide kanten zitten om met elkaar in zee te gaan? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit gesprek zal wat dieper ingaan op de werkzaamheden die je zal gaan doen, detachering an sich en de typen organisaties waar je komt te werken. Nog steeds geen formeel gedoe ????.

interim_management

Arbeidsvoorwaarden

Leuk, we willen samen aan de slag! Als zowel jij als wij het zien zitten, gaan we met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Onder andere jouw toekomstige salaris, werkdagen, aantal contracturen en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we in dit gesprek bespreken. Klein beetje formeler, maar nog steeds gezellig.

interim_management

Welkom nieuwe collega

Als we beiden de handtekening op de arbeidsovereenkomst hebben gezet, kunnen we je verwelkomen in ons team. Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Dariaan! We maken je wegwijs in de organisatie, stellen je voor aan je nieuwe collega’s en last but not least: detacheren je op je eerste opdracht. Je kunt aan de slag!

Word een Dariaan en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Herman!

Herman Everaers is ons hoofd HR. Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden.

Je kan hem bereiken via 070-3117690.