Wij zijn op zoek naar…

Finance Professionals!

Gaat jouw hart sneller kloppen van cijfertjes, heb je (beginnende) ervaring in de wereld van finance en zin om aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers? Kassa, dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar ambitieuze Finance Professionals die de wereld van detachering wel zien zitten. In deze wereld word je ingezet op verschillende uitdagende finance opdrachten, maar heb je wel de zekerheid van een vast salaris, vaste Dari-collega’s en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over deze functie?

Herman Everaers is ons hoofd HR.

Hij helpt je graag om jouw vragen te beantwoorden. Je kan hem bereiken via 070-3117690.

Jij bent…

Het belangrijkste vinden wij jouw enthousiasme over Finance! Ook zoeken wij iemand die ietwat snel verveeld is op een plek waar hij stil staat, want detachering verveelt nooit. Het ene moment verzorg je de financiële administratie bij een gemeente, en een halfjaar later help je een bedrijf in de automotive bij de jaarafsluitingen. Verschillende bedrijven, verschillende culturen, verschillende aanpak. ????

In deze functie help je organisaties bij hun financiële uitdagingen. Van administraties bijhouden en jaarrekeningen opstellen tot gemaakte kosten analyseren, kansen signaleren en de directie adviseren. Bovendien krijg je de kans om jouw netwerk met relaties op- en uit te bouwen.

Wat breng je mee?

Als Finance Professional ga je een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog: je pakt ze met beide handen aan. Totdat het geregeld is. Bovendien vind je het niet erg om te reizen voor opdrachten. De papieren die je op orde moet hebben?

Je hebt een HBO- of WO-diploma in de richting van bedrijfseconomie of accountancy;

Je hebt minimaal een jaar werkervaring in finance;

Je kan prima uit de voeten met zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

Je bent fulltime beschikbaar.

Je krijgt veel, heel veel terug!

Naast dat je een plek krijgt waar je je thuis voelt, waar je altijd op hulp kan rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen, krijg je ook:

Een goed salaris met fijne arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid tot een leaseauto

Een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven waar je jezelf kan ontwikkelen

Gezellige bedrijfsuitjes!

Sollicitatieprocedure

interim_management

Solliciteer

De eerste stap in het sollicitatieproces ligt bij jou. Namelijk, je gaat solliciteren! Nadat wij jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature, hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

interim_management

Kennismakingsgesprek

Sluit jouw profiel voldoende aan bij de vacature? Leuk, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verwacht hier geen formeel gedoe, we gaan gewoon even gezellig met elkaar kletsen zodat wij jou beter kunnen leren kennen en jij ons en onze organisatie. That’s it.

interim_management

Tweede gesprek

Klikte het goed in het kennismakingsgesprek en zien we het van beide kanten zitten om met elkaar in zee te gaan? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit gesprek zal wat dieper ingaan op de werkzaamheden die je zal gaan doen, detachering an sich en de typen organisaties waar je komt te werken. Nog steeds geen formeel gedoe ????.

interim_management

Arbeidsvoorwaarden

Leuk, we willen samen aan de slag! Als zowel jij als wij het zien zitten, gaan we met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Onder andere jouw toekomstige salaris, werkdagen, aantal contracturen en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we in dit gesprek bespreken. Klein beetje formeler, maar nog steeds gezellig.

interim_management

Welkom nieuwe collega

Als we beiden de handtekening op de arbeidsovereenkomst hebben gezet, kunnen we je verwelkomen in ons team. Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Dariaan! We maken je wegwijs in de organisatie, stellen je voor aan je nieuwe collega’s en last but not least: detacheren je op je eerste opdracht. Je kunt aan de slag!

Word een Dariaan en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Herman!

Herman Everaers is ons hoofd HR. Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden.

Je kan hem bereiken via 070-3117690.