Ben jij onze nieuwe…

Assistent Controller?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Top! Bij Dari Finance is er namelijk plaats voor een Assistent Controller. In deze functie ga jij voor een van onze klanten aan de slag met het controleren van zowel de financiële- als de projectadministratie. Een brede interesse in accountancy, nauwkeurigheid en samenwerken zijn voor deze functie belangrijke pijlers. Iets voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Als je bij Dari Finance werkt, ben je onderdeel van een gezellig team van wie je altijd op aan kunt. Jezelf zijn wordt hier meer gewaardeerd dan ons omver willen blazen met indrukwekkende lijsten met titels. Met een goed stel hersens en communicatieve vaardigheden kom je bij ons stukken verder. Zelfontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarin geven wij dan ook ruimschoots mogelijkheden. Zie je dit zitten? Dan komen we graag met jou in contact.

Wil je meer weten over deze functie?

Herman Everaers is ons hoofd HR.

Hij helpt je graag om jouw vragen te beantwoorden. Je kan hem bereiken via 070-3117690.

Jij bent…

Jij bent een man of vrouw met een hart voor finance en accountancy en je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken in het vak van de controller. Samen met jouw collega’s zorg je voor de juiste consolidatie. Ook verzorg je rapportages en analyses. Daarmee heb je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Wij verwachten het volgende van jou:

Je draagt verantwoordelijkheid voor consolidaties en forecasts

Je stelt rapportages op en presenteert deze aan de stakeholders

Je ondersteunt jouw collega’s en bent pro-actief

Je begeleidt jaarlijkse audits

Bovendien heb je zin om jouw netwerk met relaties uit te bouwen. Van sociaal contact ben je niet vies!

Ben jij dit?

Bij Dari Finance krijg je de kans om bij diverse bedrijven binnen te kijken en daar diverse contacten op te doen. Fijn voor jezelf en fijn voor je netwerk. In deze functie vragen wij de volgende formaliteiten van jou:

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-+ opleiding in de financiële richting

Je werkt inmiddels 3-5 jaar in de branche en doet dit met veel plezier

Je kan prima uit de voeten met zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Je hebt zin om aan de slag te gaan en regelt het graag!

Je krijgt veel, heel veel terug!

Naast dat je een plek krijgt waar je je thuis voelt, waar je altijd op hulp kan rekenen en waar je jezelf kan ontwikkelen, krijg je ook:

Een goed salaris met fijne arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid tot een leaseauto

Een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven waar je jezelf kan ontwikkelen

Gezellige bedrijfsuitjes!

Sollicitatieprocedure

interim_management

Solliciteer

De eerste stap in het sollicitatieproces ligt bij jou. Namelijk, je gaat solliciteren! Nadat wij jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature, hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

interim_management

Kennismakingsgesprek

Sluit jouw profiel voldoende aan bij de vacature? Leuk, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verwacht hier geen formeel gedoe, we gaan gewoon even gezellig met elkaar kletsen zodat wij jou beter kunnen leren kennen en jij ons en onze organisatie. That’s it.

interim_management

Tweede gesprek

Klikte het goed in het kennismakingsgesprek en zien we het van beide kanten zitten om met elkaar in zee te gaan? Dan volgt er een tweede gesprek! Dit gesprek zal wat dieper ingaan op de werkzaamheden die je zal gaan doen, detachering an sich en de typen organisaties waar je komt te werken. Nog steeds geen formeel gedoe ????.

interim_management

Arbeidsvoorwaarden

Leuk, we willen samen aan de slag! Als zowel jij als wij het zien zitten, gaan we met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Onder andere jouw toekomstige salaris, werkdagen, aantal contracturen en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we in dit gesprek bespreken. Klein beetje formeler, maar nog steeds gezellig.

interim_management

Welkom nieuwe collega

Als we beiden de handtekening op de arbeidsovereenkomst hebben gezet, kunnen we je verwelkomen in ons team. Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Dariaan! We maken je wegwijs in de organisatie, stellen je voor aan je nieuwe collega’s en last but not least: detacheren je op je eerste opdracht. Je kunt aan de slag!

Word een Dariaan en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Herman!

Herman Everaers is ons hoofd HR. Hij help je graag om jouw vragen te beantwoorden.

Je kan hem bereiken via 070-3117690.